Rundvee

Kasper Faunafood heeft een range aan producten voor rundvee

Rundvee assortiment- volwassen dieren

Kasper Faunafood heeft een range aan producten voor volwassen rundvee.

Rundvee assortiment

Kasper Faunafood heeft een range aan producten voor rundvee dat bestaat uit ruwvoer en rundveekoeken als krachtvoer.

Goats

The range of feeds for goats at Kasper Faunafood consists of a pellet and a muesli. Both products are intended to be given to goats in addition to roughage such as straw, hay or grass.

Kruimel / meel / korrel voor kuikens

Geef naast een volledig voeder (kruimel, korrel of meel) maximaal 25% granenmengeling ter bevordering van het scharrelgedrag van de kuikens.

Gemengd Graan

Een gemengd graan altijd verstrekken naast een volledig voeder, maximaal 25% van de dagelijkse gift. Bij voorkeur uitstrooien voor stimulering van het scharrelgedrag van de kippen. Naast een gemengd graan kippengrit aanbieden ter ondersteuning van de vertering van de granen en als calciumbron voor de eierschalen.

Mixen

Mixen zijn voeders die bestaan uit gemengd graan, een vitaminen-mineralenkorrel, grit en maagkiezel. Het zijn dus een echt All-in-one producten. Allen de kippen Smulmix is hierop een uitzondering, dit is echt een traktatie voor je kippen.

Pellets/meal (complete feed)

Geef naast een volledig voeder (korrel of meel) maximaal 25% granenmengeling ter bevordering van het scharrelgedrag van de kippen.

Mix / Gemengd graan

Kuiken Multimix is een volledig voeder. Kuikenzaad Fijn en Kuikenzaad Grof kan gegeven worden ter stimulering van de scharrelgedrag van de kuikens, alleen geven naast een volledig voeder en maximaal 25% van de dagelijkse gift.

Pluimvee assortiment voor jonge dieren

Geef naast een volledig voeder (kruimel, korrel of meel) maximaal 25% granenmengeling ter bevordering van het scharrelgedrag van de kuikens.

Cavia

De voeding voor cavia's moet zoveel mogelijk voorzien in de natuurlijke behoefte. Er zijn 2 belangrijke voedselbestanddelen die de cavia beslist nodig heeft om gezond te blijven. Ten eerste hebben cavia's veel behoefte aan ruwe vezels. Zorg ervoor dat cavia's altijd naar behoefte hooi tot hun beschikking hebben. Naast ruwe vezels heeft een cavia dagelijks een portie vitamine C nodig. Deze vitamine kan een cavia niet zelf aanmaken.

Kasper Faunafood

Address
Postbus 30
Postcode/Town
3440 AA Woerden

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta