De Ark van Noach: een heerlijk dagje uit voor jong en oud!

Kasper Faunafood voert alle dieren in de Ark van Noach.

arklogokl

klik op het logo voor de website van de ark van Noach

De Ark van Noach in Dordrecht biedt een leuk dagje uit voor jong en oud! Aan boord van deze replica van het oudste en tevens het grootste houten schip ter wereld, vindt u activiteiten voor het hele gezin.

Kom aan boord en ga op ontdekkingsreis! U krijgt een indruk hoe het schip eruit heeft gezien en ontdekt hoe Noach en zijn gezin geleefd moeten hebben. Vele vragen zoals ‘Pasten alle dieren wel in de Ark’ en ‘Hoe wist de bouwer hoe groot de Ark moest worden’ worden aan boord beantwoord.

Op circa 20.000 m2 bieden we presentaties over de geschiedenis van Noach en wetenschappelijke achtergrond informatie. U kunt diverse schilderingen rondom het thema bewonderen of even uitrusten in de filmzalen of het restaurant waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht over rivier de Merwede en de sta Dordrecht. Aan boord bevinden zich twee grote amfitheaters waar regelmatig verschillende evenementen plaatsvinden zoals concerten, musicals en nog veel meer.

Tijdens uw bezoek zult u verschillende levende dieren tegen komen, zoals konijnen, geiten en wallaby’s, maar ook levensgrote polyester replica’s.