Alpaca Workshop

Kasper Faunafood presenteert in samenwerking met Aeres MBO Barneveld en Van Dieren Ontdekpark een inspirerende Alpaca workshop. De alpaca is een populair erfdier dat een specifieke voeding en verzorging nodig heeft. In deze workshop leer je alles wat je moet weten om deze bijzondere dieren goed te verzorgen. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: de geschiedenis, het uiterlijk, de verschillende houderijsystemen, voeding, gebruiksdoelen, gezondheidszorg en hanteren in de praktijk.
3 december 2021
Campus Aeres Barneveld, Barnseweg 3 in Barneveld

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en ons team neemt contact met u op.
3 december 2021
Campus Aeres Barneveld, Barnseweg 3 in Barneveld

Alpaca workshop

Kasper Faunafood presenteert in samenwerking met Aeres
MBO Barneveld en Van Dieren Ontdekpark een inspirerende Alpaca workshop. De alpaca is een populair erfdier dat een specifieke voeding en verzorging nodig heeft. In deze workshop leer je alles wat je moet weten om deze bijzondere dieren goed te verzorgen. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: de geschiedenis, het uiterlijk, de verschillende houderijsystemen, voeding, gebruiksdoelen, gezondheidszorg en hanteren in de praktijk.

Deze workshop wordt verzorgd door alpaca expert Mitzi Zwaan van Aeres MBO Barneveld en voedingsdeskundige Mieke Vork van Kasper Faunafood.

Wanneer: vrijdag 3 december van 9.00-12.30 uur

Locatie: Campus Aeres Barneveld, Barnseweg 3 in Barneveld

Kosten: € 15,00 inclusief lunch

Aanmelden kan via: info@kasperfaunafood.nl

Kasper Faunafood

Bezoekersadres:
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
Nederland

Postadres:
Postbus 30
3440 AA Woerden
Nederland

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta