Ei-krachtvoer

Zaadetende vogels zoals parkieten, papegaaien, vinken en kanaries hebben naast zaden ook ei-krachtvoer nodig.

Ei-krachtvoer van Kasper Faunafood is een belangrijke bron van eiwitten, vetten, koolhydraten en vitaminen en mineralen. Ei-krachtvoer kan het hele jaar door gevoerd worden, maar vooral in perioden dat de vogels extra energie nodig hebben, is Ei-krachtvoer onmisbaar. Het is verstandig om jonge vogels dagelijks bij te voeren met ei-krachtvoer. Ook tijdens de kweekperiode en de ruiperiode is het belangrijk dat dagelijks ei-krachtvoer wordt verstrekt; het helpt bij een vlotte aanmaak van veren waardoor er een gezond en sterk verenkleed ontstaat.

Ontdek ons nieuws

Hier lees je de laatste nieuwtjes

juni 14e, 2021

Video ExpertMeeting konijnen en knaagdiervoeding

Tijdens een ExpertMeeting komen een of meerdere experts aan het woord over een specifiek onderwerp binnen de kleindierhobby. Tijdens deze online meeting kunnen 'aanwezigen' vragen stellen. In deze ExpertMeeting staat het onderwerp "Voeding voor konijnen en knaagdieren" centraal. Kasper Faunafood en Black & White Kleine huisdieren zijn de gastsprekers.

augustus 24e, 2021

De lammetjes zijn geboren, welke voeding kan ik ze nu het beste aanbieden?

Pasgeboren lammeren drinken de eerste dagen alleen melk bij hun moeder. Daarna beginnen ze voorzichtig vast voedsel te eten, zoals weidegras. Het is dan belangrijk dat de pens waarin gras en hooi moet worden verteerd (eigenlijk moeten we zeggen ‘gefermenteerd door de pensflora’) zich goed ontwikkelt. Hiervoor is het belangrijk dat de lammeren de beschikking hebben over onbeperkt smakelijk krachtvoer, zodat de penswerking voorzichtig maar goed ontwikkeld wordt. 

Kasper Faunafood

Bezoekersadres:
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
Nederland

Postadres:
Postbus 30
3440 AA Woerden
Nederland

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta