Vogels

Kasper Faunafood heeft een assortiment vogelvoeders, mengelingen voor zaadetende vogels en krachtvoeders voor zaad-, en vrucht- en insectenetende vogels zodat voor iedere vogel het juiste rantsoen samengesteld kan worden.

Op dit moment hebben wij geen lopende actie

Komt u op een later moment nog eens terug.

Assortiment jonge sierhoenders

De Kasper Faunafoodsierhoendervoeders zijn ondergebracht in de Gallus-lijn. Het zijn speciale voeders die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de bijzondere eisen die kuikens van sierhoenders aan hun voeding stellen. Voor het grootbrengen van sierhoenderkuikens zijn er verschillende soorten opfokvoeders beschikbaar. Geef naast een volledig voeder (kruimel, korrel of meel) maximaal 25% granenmengeling ter bevordering van het scharrelgedrag van de kuikens.

NIEUW! P40 brochure

Onze goed uitgebalanceerde mengelingen, met de hoogst mogelijke kwaliteit van de zaden en granen, geven bij de juiste toepassing de beste resultaten. Het verstrekken van alleen mengelingen kan in bepaalde situaties, bijvoorbeeld tijdens het broedseizoen of tijdens het vliegseizoen, tekorten aan bepaalde vitaminen, mineralen en sommige aminozuren doen ontstaan. Daarom is het advies om naast een mengeling de P40 Krachtvoer voor Duiven als aanvulling te verstrekken. Lees meer over de P40 Krachtvoer voor Duiven op blz. 4 Ons assortiment duivenvoeders bestaat uit: • P40 Krachtvoer voor Duiven • 4 Seizoenenmengeling voor Duiven • Sierduivenvoer kortbekken • Tortelduivenvoer

Duivenvoeders voor sierduiven

Voor sierduiven is er een uitgebreide serie granen-/zadenmengelingen. De samenstelling van deze mengelingen is afgestemd op de behoeften, die variëren per ras, de jaargetijde en de te leveren prestaties.

Duivenvoeders voor postduiven

Kasper Faunafood heeft in het assortiment een mengeling en een krachtvoer voor duiven, P40 voor postduiven en andere duiven die een aanvulling nodig hebben op vitaminen, mineralen, spoorelementen en eiwitten.

ZOO Specialties voor Loopvogels

Voor alle soorten loopvogels zijn er verschillende soorten korrels beschikbaar, zowel voor jonge loopvogels, volwassen loopvogels als loopvogels die ingezet worden voor de fokkerij.

Jonge watervogels kruimel / korrel / floating

De Kasper Faunafoodwatervogelvoeders zijn ondergebracht in de Anseres-lijn. Het zijn speciale voeders die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de bijzondere eisen die kuikens van watervogels aan hun voeding stellen. Voor het grootbrengen van watervogelkuikens zijn er verschillende soorten opfokvoeders beschikbaar.

Sierhoenders assortiment voor jonge dieren

Kasper Faunfood ontwikkelde een gamma voeders dat voldoet aan de bijzondere noden van sierhoenders als pauwen, patrijzen, kwartels, ... .

Sierhoender assortiment voor volwassen dieren

De Kasper Faunafood sierhoendervoeders zijn ondergebracht in de Gallus-lijn. Het zijn speciale voeders die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de bijzondere eisen die aan sierhoenders worden gesteld.

Kasper Faunafood

Bezoekersadres:
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
Nederland

Postadres:
Postbus 30
3440 AA Woerden
Nederland

© 2022 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta