Diervoeding van muis tot olifant!

Kasper Faunafood is een merk van Arie Blok Diervoeding, waaronder een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten op de markt wordt gebracht, van muis tot olifant.

Ontdek onze acties

Hier kan u al onze lopende acties terugvinden

Kasper Faunafood introductiekorting!

Kuiken Multimix is een volledig voeder. Kuikenzaad Fijn en Kuikenzaad Grof kan geven worden ter stimulering van de scharrelgedrag van de kuikens, alleen geven naast een volledig voeder en maximaal 25% van de dagelijkse gift.

Kasper Faunafood P40 krachtvoer voor duiven 10% meer inhoud

P40 krachtvoer voor duiven is een prestatiekorrel die meer dan 40 essentiële, natuurlijke voedingsstoffen bevat. Met anijsconcentraat < 1%. Het is een ideaal krachtvoer dat tot doel heeft tekorten aan vitaminen, mineralen en sporenelementen van duiven aan te vullen. P40 is het resultaat van meerdere jaren intensief onderzoek.

Kasper Faunafood assortiment

Watervogels

Speciale voeders die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de bijzondere eisen die aan watervogels worden gesteld.

Pluimvee

De pluimveevoeders zijn speciaal ontwikkeld voor kippen die worden gewaardeerd om hun levendigheid rondom het huis, rustig rondscharrelen & verse eitjes leggen

Sierhoenders

Kasper Faunafood ontwikkelde een assortiment voeders dat voldoet aan de bijzondere behoefte van sierhoenders als pauwen, patrijzen, kwartels, ... .

Evenementenkalender

Een overzicht van komende evenementen waar u Kasper Faunafood kunt vinden.

Online ExpertMeeting "Voer voor watervogels"

25-03-2021

Online

In de ExpertMeeting "Voer voor watervogels" is Kasper Faunafood onze host. Je kunt deelnemen aan deze online KLN ExpertMeeting door je aan te melden voor 25 maart a.s via deze link.

Expo Houten

3 maart 2021

Meidoornkade 24, 3992 AE, Houten (Expo Houten)

Op de Voorjaarsbeurs is altijd volop aanbod, de vele duizenden jonge duiven komen vooral van kleine, goed spelende liefhebbers.

Kasper Faunafood

Bezoekersadres:
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
Nederland

Postadres:
Postbus 30
3440 AA Woerden
Nederland

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta