Anseres Hele granen Mix

Speciaal voor eenden, zoals de witkopeend, die voornamelijk gevoerd worden met granenmixen, heeft Kasper Faunafood de Anseres Hele Granenmix ontwikkeld.

Wanneer deze mix op het water wordt gevoerd, stimuleert dit het natuurlijke foerageergedrag. Anseres Hele Granenmix bestaat uitsluitend uit hele granen, zoals tarwe, sorghum, millet, gepelde haver, dari, kardipitten en mungbonen door het gebruik van hele granen in deze mix wordt de kans op schimmelvorming verkleind. Bied naast een granenmix kiezelsteentjes aan om ervoor te zorgen dat de granen goed vermalen worden in de spiermaag. 

Ontdek ons nieuws

Hier lees je de laatste nieuwtjes

juni 14e, 2021

Video ExpertMeeting konijnen en knaagdiervoeding

Tijdens een ExpertMeeting komen een of meerdere experts aan het woord over een specifiek onderwerp binnen de kleindierhobby. Tijdens deze online meeting kunnen 'aanwezigen' vragen stellen. In deze ExpertMeeting staat het onderwerp "Voeding voor konijnen en knaagdieren" centraal. Kasper Faunafood en Black & White Kleine huisdieren zijn de gastsprekers.

augustus 24e, 2021

De lammetjes zijn geboren, welke voeding kan ik ze nu het beste aanbieden?

Pasgeboren lammeren drinken de eerste dagen alleen melk bij hun moeder. Daarna beginnen ze voorzichtig vast voedsel te eten, zoals weidegras. Het is dan belangrijk dat de pens waarin gras en hooi moet worden verteerd (eigenlijk moeten we zeggen ‘gefermenteerd door de pensflora’) zich goed ontwikkelt. Hiervoor is het belangrijk dat de lammeren de beschikking hebben over onbeperkt smakelijk krachtvoer, zodat de penswerking voorzichtig maar goed ontwikkeld wordt. 

Kasper Faunafood

Bezoekersadres:
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
Nederland

Postadres:
Postbus 30
3440 AA Woerden
Nederland

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta