Anseres Hele granen Mix

Speciaal voor eenden, zoals de witkopeend, die voornamelijk gevoerd worden met granenmixen, heeft Kasper Faunafood de Anseres Hele Granenmix ontwikkeld.
Anseres

Wanneer deze mix op het water wordt gevoerd, stimuleert dit het natuurlijke foerageergedrag. Anseres Hele Granenmix bestaat uitsluitend uit hele granen, zoals tarwe, sorghum, millet, gepelde haver, dari, kardipitten en mungbonen door het gebruik van hele granen in deze mix wordt de kans op schimmelvorming verkleind. Bied naast een granenmix kiezelsteentjes aan om ervoor te zorgen dat de granen goed vermalen worden in de spiermaag.

Watervogels assortiment voor volwassen dieren

Watervogels kun je onderverdelen in Sierwatervogels, Tamme watervogels en Steltloperachtigen. Deze vele watervogels stellen verschillende eisen aan hun voeding; al dan niet drijvend, puur plantaardig of met met dierlijke grondstoffen, voor groei of onderhoud, etc. Daarom heeft Kasper Faunafood een breed assortiment in de Anseres-lijn; voor jonge en voor volwassen dieren, voor verstrekking zowel op het land als op het water (floating), in verschillende vormen: kruimel, korrel, floating(drijvend) en gemengd graan, puur plantaardige voeders en voeders met vismeel.

Kasper Faunafood

Bezoekersadres:
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
Nederland

Postadres:
Postbus 30
3440 AA Woerden
Nederland

Wil jij nieuwtjes en advies ontvangen die aansluiten bij wat jóu interesseert? Doen we graag voor je!

© 2024 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta