De Anseres Micro (Opfok) Floating

Speciaal voor kuikens van duik- en zee-eendenkuikens is de Anseres Micro (Opfok) Floating ontwikkeld.

Speciaal voor kuikens van duik- en zee-eendenkuikens is de Anseres Micro (Opfok) Floating ontwikkeld. Deze zeer kleine korrel bevat dierlijke eiwitten en – zoals de naam al doet vermoeden – blijft deze korrel drijven. Dat maakt deze korrel uiterst geschikt om op het water te voeren aan kuikens die op natuurlijke manier worden grootgebracht door hun ouders. Wanneer de Micro Floating op het water wordt gestrooid, zien de kuikens de moedereend eten en zullen ze haar voorbeeld al snel volgen. Anseres Micro (Opfok) Floating is ook geschikt om in een ondiep voerschaaltje te verstrekken aan kuikens die handmatig worden grootgebracht. Ook zeer geschikt voor kuikens die moeilijk aan het eten te krijgen zijn. Wanneer de korrels worden aangeboden in een ondiep schaaltje met daarboven een druppelaar, zal door het bewegen van de korrels de kuikens getriggerd worden om van het product te eten.

Ontdek ons nieuws

Hier lees je de laatste nieuwtjes

juni 14e, 2021

Video ExpertMeeting konijnen en knaagdiervoeding

Tijdens een ExpertMeeting komen een of meerdere experts aan het woord over een specifiek onderwerp binnen de kleindierhobby. Tijdens deze online meeting kunnen 'aanwezigen' vragen stellen. In deze ExpertMeeting staat het onderwerp "Voeding voor konijnen en knaagdieren" centraal. Kasper Faunafood en Black & White Kleine huisdieren zijn de gastsprekers.

augustus 24e, 2021

De lammetjes zijn geboren, welke voeding kan ik ze nu het beste aanbieden?

Pasgeboren lammeren drinken de eerste dagen alleen melk bij hun moeder. Daarna beginnen ze voorzichtig vast voedsel te eten, zoals weidegras. Het is dan belangrijk dat de pens waarin gras en hooi moet worden verteerd (eigenlijk moeten we zeggen ‘gefermenteerd door de pensflora’) zich goed ontwikkelt. Hiervoor is het belangrijk dat de lammeren de beschikking hebben over onbeperkt smakelijk krachtvoer, zodat de penswerking voorzichtig maar goed ontwikkeld wordt. 

Kasper Faunafood

Bezoekersadres:
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
Nederland

Postadres:
Postbus 30
3440 AA Woerden
Nederland

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta