Kuiken Multimix

Kuikens kunnen nadat ze uit het ei gekropen zijn meteen lopen, eten en piepen. Bied vanaf de eerste dag een schaaltje water en speciaal kuikenvoer aan.

Kuikens kunnen nadat ze uit het ei gekropen zijn meteen lopen, eten en piepen. Bied vanaf de eerste dag een schaaltje water en speciaal kuikenvoer aan. Kasper Faunafood Kuiken Multimix is een hoogwaardig kuikenvoer dat bestaat uit een kruimel met alle nodige vitaminen, mineralen en eiwitten. Als de kuikens vier dagen oud zijn, kunnen ze ook fijne gebroken granen verteren. De gebroken granen naast de kruimel zorgen voor een goede ontwikkeling van de krop en spiermaag. Ze zullen de eerste dagen vooral doorbrengen onder moeders vleugels, maar zullen steeds meer rond gaan scharrelen. Terwijl de kleintjes steeds meer van de wereld om hun heen ontdekken, zal de moederkip haar kuikens zo goed mogelijk beschermen.

Ontdek ons nieuws

Hier lees je de laatste nieuwtjes

juni 14e, 2021

Video ExpertMeeting konijnen en knaagdiervoeding

Tijdens een ExpertMeeting komen een of meerdere experts aan het woord over een specifiek onderwerp binnen de kleindierhobby. Tijdens deze online meeting kunnen 'aanwezigen' vragen stellen. In deze ExpertMeeting staat het onderwerp "Voeding voor konijnen en knaagdieren" centraal. Kasper Faunafood en Black & White Kleine huisdieren zijn de gastsprekers.

augustus 24e, 2021

De lammetjes zijn geboren, welke voeding kan ik ze nu het beste aanbieden?

Pasgeboren lammeren drinken de eerste dagen alleen melk bij hun moeder. Daarna beginnen ze voorzichtig vast voedsel te eten, zoals weidegras. Het is dan belangrijk dat de pens waarin gras en hooi moet worden verteerd (eigenlijk moeten we zeggen ‘gefermenteerd door de pensflora’) zich goed ontwikkelt. Hiervoor is het belangrijk dat de lammeren de beschikking hebben over onbeperkt smakelijk krachtvoer, zodat de penswerking voorzichtig maar goed ontwikkeld wordt. 

Kasper Faunafood

Bezoekersadres:
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
Nederland

Postadres:
Postbus 30
3440 AA Woerden
Nederland

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta