Nieuwe voeders

New feeds for rabbits and rodents
konijnen - knaagdieren - dierenvoeding - voeding voor konijnen en knaagdieren

Om jonge konijntjes zo gezond mogelijk op te laten groeien, heeft Kasper Faunafood voor gespeende konijntjes een nieuw product ontwikkeld: de Konijnenkorrel Junior. Deze smakelijke korrel wordt zeer goed opgenomen door jonge konijnen en door het hoge vezelgehalte wordt de kans op diarree verminderd tijdens de stressvolle periode van het spenen. Deze korrel levert, samen met hooi, alle benodigde voedingsbehoeften voor jonge konijnen. Kasper Faunafood Konijnenkorrel Junior kan vanaf de leeftijd van 2 à 3 weken worden gegeven, tot ongeveer 26 weken. Kasper Faunafood Konijnenkorrel Junior voorkomt selectief eetgedrag en bevat alle ingrediënten om een goede darmgezondheid te ondersteunen. Ook voor fokkers is Kasper Faunafood Konijnenkorrel Junior de ideale korrel om mee te geven aan jonge konijnen die naar een nieuw baasje verhuizen.

Ontdek ons nieuws

Hier lees je de laatste nieuwtjes

juni 14e, 2021

Video ExpertMeeting konijnen en knaagdiervoeding

Tijdens een ExpertMeeting komen een of meerdere experts aan het woord over een specifiek onderwerp binnen de kleindierhobby. Tijdens deze online meeting kunnen 'aanwezigen' vragen stellen. In deze ExpertMeeting staat het onderwerp "Voeding voor konijnen en knaagdieren" centraal. Kasper Faunafood en Black & White Kleine huisdieren zijn de gastsprekers.

augustus 24e, 2021

De lammetjes zijn geboren, welke voeding kan ik ze nu het beste aanbieden?

Pasgeboren lammeren drinken de eerste dagen alleen melk bij hun moeder. Daarna beginnen ze voorzichtig vast voedsel te eten, zoals weidegras. Het is dan belangrijk dat de pens waarin gras en hooi moet worden verteerd (eigenlijk moeten we zeggen ‘gefermenteerd door de pensflora’) zich goed ontwikkelt. Hiervoor is het belangrijk dat de lammeren de beschikking hebben over onbeperkt smakelijk krachtvoer, zodat de penswerking voorzichtig maar goed ontwikkeld wordt. 

Kasper Faunafood

Bezoekersadres:
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
Nederland

Postadres:
Postbus 30
3440 AA Woerden
Nederland

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta