Pluimvee assortiment voor volwassen dieren

Kasper Faunafood heeft een assortiment voeders meel: korrel, mixen en gemengd graan voor kippen. Deze voeders zijn speciaal ontwikkeld voor kippen die worden gehouden om hun levendigheid rondom het huis, die rustig rondscharrelen en af en toe of elke dag een vers eitje leggen. Het voeren van kippen is een gezellige bezigheid, ze reageren altijd enthousiast als ze gevoerd worden. Kippen zijn wel geneigd om eerst het lekkerste te eten. Bijvoorbeeld de granen, zaden en vlokreeftjes. Deze ingrediënten in de Kasper Faunafood voeders zijn zelfs zo lekker dat je er kippen handtam mee kunt maken!

Korrel/Meel (volledig voeder)

Geef naast een volledig voeder (korrel of meel) maximaal 25% granenmengeling ter bevordering van het scharrelgedrag van de kippen.

Mixen

Mixen zijn voeders die bestaan uit gemengd graan, een vitaminen-mineralenkorrel, grit en maagkiezel. Het zijn dus echte All-in-one producten. Alleen de kippen Smulmix is hierop een uitzondering, dit is echt een traktatie voor je kippen.

Gemengd Graan

Een gemengd graan altijd verstrekken naast een volledig voeder, maximaal 25% van de dagelijkse gift. Bij voorkeur uitstrooien voor stimulering van het scharrelgedrag van de kippen. Naast een gemengd graan kippengrit aanbieden ter ondersteuning van de vertering van de granen en als calciumbron voor de eierschalen.

Kasper Faunafood

Bezoekersadres:
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
Nederland

Postadres:
Postbus 30
3440 AA Woerden
Nederland

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta