Zoo specialties

Kasper Faunafood 'Zoo Specialities' is een speciaal assortiment voor dieren die gehouden worden in dierentuinen en wildlife parken. Bij het samenstellen van de voeders is vooral gelet op de voeding van het dier in zijn natuurlijke leefomgeving. Grondstoffen zijn speciaal geselecteerd en gecontroleerd op voedingswaarde. Dit om er zeker van te zijn dat er uitsluitend eerste kwaliteit grondstoffen worden verwerkt. De voeders zijn zeer gevarieerd van samenstelling en zorgen voor het opbouwen en onderhouden van een goede conditie.

Geiten

Het assortiment voeders voor geiten bij Kasper Faunafood bestaat uit een korrel en een muesli. Beide producten zijn bedoeld als verstrekking aan geiten naast ruwvoer zoals stro, hooi of gras.

Kruimel / meel / korrel voor kuikens

Geef naast een volledig voeder (kruimel, korrel of meel) maximaal 25% granenmengeling ter bevordering van het scharrelgedrag van de kuikens.

Gemengd Graan

Een gemengd graan altijd verstrekken naast een volledig voeder, maximaal 25% van de dagelijkse gift. Bij voorkeur uitstrooien voor stimulering van het scharrelgedrag van de kippen. Naast een gemengd graan kippengrit aanbieden ter ondersteuning van de vertering van de granen en als calciumbron voor de eierschalen.

Mixen

Mixen zijn voeders die bestaan uit gemengd graan, een vitaminen-mineralenkorrel, grit en maagkiezel. Het zijn dus een echt All-in-one producten. Allen de kippen Smulmix is hierop een uitzondering, dit is echt een traktatie voor je kippen.

Korrel/Meel (volledig voeder)

Geef naast een volledig voeder (korrel of meel) maximaal 25% granenmengeling ter bevordering van het scharrelgedrag van de kippen.

Mix / Gemengd graan

Kuiken Multimix is een volledig voeder. Kuikenzaad Fijn en Kuikenzaad Grof kan gegeven worden ter stimulering van de scharrelgedrag van de kuikens, alleen geven naast een volledig voeder en maximaal 25% van de dagelijkse gift.

Pluimvee assortiment voor jonge dieren

Geef naast een volledig voeder (kruimel, korrel of meel) maximaal 25% granenmengeling ter bevordering van het scharrelgedrag van de kuikens.

Cavia

De voeding voor cavia's moet zoveel mogelijk voorzien in de natuurlijke behoefte. Er zijn 2 belangrijke voedselbestanddelen die de cavia beslist nodig heeft om gezond te blijven. Ten eerste hebben cavia's veel behoefte aan ruwe vezels. Zorg ervoor dat cavia's altijd naar behoefte hooi tot hun beschikking hebben. Naast ruwe vezels heeft een cavia dagelijks een portie vitamine C nodig. Deze vitamine kan een cavia niet zelf aanmaken.

Kasper Faunafood

Bezoekersadres:
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
Nederland

Postadres:
Postbus 30
3440 AA Woerden
Nederland

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta