Zoo specialties

Kasper Faunafood 'Zoo Specialities' is een speciaal assortiment voor dieren die gehouden worden in dierentuinen en wildlife parken. Bij het samenstellen van de voeders is vooral gelet op de voeding van het dier in zijn natuurlijke leefomgeving. Grondstoffen zijn speciaal geselecteerd en gecontroleerd op voedingswaarde. Dit om er zeker van te zijn dat er uitsluitend eerste kwaliteit grondstoffen worden verwerkt. De voeders zijn zeer gevarieerd van samenstelling en zorgen voor het opbouwen en onderhouden van een goede conditie.

ZOO Specialties voor visetende dieren

Voor visetende dieren zijn er verschillende Akwavit producten.

ZOO Specialties Primates

Voor primaten zijn er verschillende soorten producten; pellets, soft flakes, cake en supplementen. Vind hier ons assortiment voor zowel Oude als Nieuwe Wereld Apen, Bladetende Apen en Insectenetende Apen.

ZOO Specialties Supplements

Voor alle vleesetende katachtige zoogdieren (Carmix) en voor alle roofvogels & vleesetende reptielen (Carnizoo)

ZOO Specialties Ratites (loopvogel)

Voor alle soorten loopvogels zijn er verschillende soorten korrels beschikbaar, zowel voor jonge loopvogels, volwassen loopvogels als loopvogels die ingezet worden voor de fokkerij.

ZOO Specialties diverse

Onder diverse staan de producten voor buideldieren zoals kangoeroes en wallaby's, omnivoren en ezels

ZOO Specialties Pachyderms

Voor alle soorten dikhuiden zoals olifanten is er pellet en koek beschikbaar. Vind hier meer informatie over de producten.

ZOO Specialties Grazers & Browsers

Voor verschillende soorten grazers en bladeters zijn er pellets ontwikkeld. Vind hier ons assortiment voor zebra’s, waterbokken, giraffen, okapi’s, alpaca’s en kamelen.

Jonge watervogels kruimel / korrel / floating

Het speciale voer voor alle sierwatervogels in vijvers, op kinderboerderijen, in stadsparken, dierentuinen en in de vrije natuur.

Schapen

Het assortiment voeders voor schapen bij Kasper Faunafood bestaat uit een korrels en een muesli. De producten zijn bedoeld als verstrekking aan schapen naast ruwvoer zoals stro, hooi of gras.

Kasper Faunafood

Bezoekersadres:
Leidekkersweg 2A
3449 JH Woerden
Nederland

Postadres:
Postbus 30
3440 AA Woerden
Nederland

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta